Werkgebied Schiedam en Lansingerland

Een 9.3 op funda

Een echt familiebedrijf sinds 1927

verkoopmakelaar

Verkoopmakelaar in Schiedam en Lansingerland

Bent u van plan om uw woning te verkopen in de regio Schiedam of Lansingerland? Bij de verkoop van een woning komt veel kijken. Wat is uw woning waard? En welke vraagprijs hoort daarbij? Moerman & de Jong Makelaars helpt u om uw woning zorgeloos te verkopen.

Maak een afspraak Lees meer

verkoop

Gratis waardebepaling 

Eén van de belangrijkste vragen die u heeft als u uw woning gaat verkopen: hoeveel levert de woning mij op? Door ons uit te nodigen voor een gratis waardebepaling zet u de eerste stap voor de verkoop. Wij komen natuurlijk uw woning bekijken. Tijdens dit bezoek letten we op het woonoppervlak en het onderhouds- en afwerkingsniveau. Daarnaast speelt de locatie ook een belangrijke rol, net als de verkoopopbrengsten van woningen in de omgeving die recent zijn verkocht. De huidige schaarste op de woningmarkt heeft natuurlijk ook invloed op de prijs. Tijdens ons bezoek vertellen wij u wat we denken dat een reële vraagprijs is voor uw woning.

Neem contact op Bekijk ons aanbod

Onze werkwijze

1

Gratis waardebepaling

2

Voorbereiding verkoop

3

Presentatie op internet, Social Media en in etalage

4

Bezichtigingen

5

Bespreken biedingen 

6

Administratieve afhandeling

verkoop

Wat is de verkoopstrategie?

Elke verkoop wordt zorgvuldig voorbereid. We gaan uw woning op verschillende manieren onder de aandacht brengen bij potentiële kopers. Voorafgaand worden er foto’s gemaakt door een professionele fotograaf. U kunt zelf ook helpen: een neutrale en opgeruimde woning is aantrekkelijk voor potentiële kopers. Eventueel kunt u gebruik maken van onze woningstyliste, die kan helpen en adviseren bij het presentatie-klaar maken van de woning. Er wordt een verkooptekst opgesteld en plattegronden gemaakt. De foto’s, plattegronden, tekst en indien gewenst een woningfilm worden geplaatst op onze website www.moerman-dejong.nl en op www.funda.nl. Daarnaast wordt uw woning ook onder de aandacht gebracht op onze sociale media (Facebook en Instagram) en in de etalage van het kantoor in Schiedam of Berkel en Rodenrijs.

Maak een afspraak Bekijk aanbod

Bezichtigen, bod accepteren en afronding

Vanwege de krapte op de woningmarkt en de vele bezichtigingsaanvragen voor nieuwe woningen, reserveren wij twee dagdelen voor het inplannen van bezichtigingen. De afspraken worden achter elkaar gepland zodat kijkers de hectiek ervaren en u maar twee keer ervoor dient te zorgen dat uw woning er tip top uitziet. Geïnteresseerden kunnen vervolgens een bod uitbrengen. De biedingen en gunning worden met u besproken. Als u uw woning heeft verkocht dan verzorgen wij de verdere administratieve afhandeling voor u. Van het opstellen en ondertekenen van de koopovereenkomst aan de overdracht bij de notaris.

 

Uw woning verkopen in het kort

  • Eén van onze makelaars komt langs voor een gratis waardebepaling.
  • De verkoop van uw woning wordt voorbereid.
  • De woning wordt geplaatst op onze website, sociale media en op Funda.
  • De woning wordt gepresenteerd in de etalage van één van onze kantoren.
  • De bezichtigingen worden ingepland.
  • De biedingen worden besproken.
  • De administraieve afhandeling wordt voor u verzorgd.

Moerman & de Jong makelaars in Schiedam, Lansingerland en omgeving

Moerman & de Jong makelaars is actief in de regio Schiedam en Lansingerland. Al sinds 1927 in Schiedam en sinds 2016 ook in Lansingerland. Wilt u uw woning in deze omgeving verkopen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling.

Beoordelingen

Verkoop

Onze klanten beoordelen ons met een

9.3
Voor deze gemiddelden nemen we enkel de 90 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden.

16/08/2022

Het contact met de makelaar was erg goed. Duidelijke uitleg over de gang van zaken en hielden ons netjes op de hoogte via e-mail of de app met wat er speelde met betrekking tot de bezichtigingen. Ook met de inspectie voor oplevering gaf hij duidelijke uitleg voor de koper. Echt een fijne makelaarskantoor.d.

Mevrouw van der Steen | Graaf Florisstraat 44

funda

verkoop contact

Ook uw woning succesvol en snel verkopen?

Stuur ons een bericht en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Gratis waardebepaling