Werkgebied Schiedam en Lansingerland

Een 9.3 op funda

Een echt familiebedrijf sinds 1927

aankoopmakelaar

Een woning aankopen

Uw droomwoning aankopen: dat is leuk én spannend! Als aankoopmakelaar helpen wij u met de aankoop van uw nieuwe huis. Wij gaan de woning graag met u bezichtigen en kunnen helpen met de onderhandelingen met de verkoper of verkopende makelaar.

Maak een afspraak Lees meer

aankoop

Aankoopmakelaar Schiedam en Lansingerland

U bent van plan om te gaan verhuizen binnen of naar Schiedam of Lansingerland. Een heerlijke omgeving, waar u vele jaren gaat genieten van uw droomwoning. 

Als aankoopmakelaar bieden wij professionele hulp bij het aankopen van uw droomwoning. Als u uw droomplek hebt gevonden wilt u natuurlijk niet dat iemand u voor is, maar u wilt ook niet te veel betalen. Daarom is het juist nu van belang om een aankoopmakelaar in te schakelen.

Neem contact op Bekijk ons aanbod

Onze werkwijze

1

Woning bezichtigen

2

Waardebepaling door makelaar

3

Advies en overleg

4

Bieding uitbrengen

5

Controle van de koopovereenkomst

6

Begeleiding tijdens inspectie en eigendomsoverdracht

aankoop

Waarom een aankoop­makelaar inschakelen?

Het inschakelen van een aankoopmakelaar heeft voor u als koper veel voordelen. Wij geven u de zekerheden die u nodig heeft bij het kopen van een nieuwe woning. Wij bekijken de woning objectief, attenderen u op eventuele gebreken en proberen u aan tafel te krijgen bij de verkoper of verkopend makelaar.

Als u zich laat begeleiden door een makelaar heeft u over het algemeen een streepje voor. De verkoper/verkopend makelaar vertrouwd erop dat de aankopend makelaar z’n huiswerk heeft gedaan en dat hij onderhandelt namens een partij die financieel is getoetst en beschikt over voldoende financiële zekerheden. Het benutten van ons ­relatienetwerk en contacten in de markt helpt om de kans van slagen voor een aankoop zo groot mogelijk te maken!

Maak een afspraak Bekijk aanbod

In voorbereiding op het uitbrengen van een bod kijken we naar de reële marktwaarde van de woning, of de woning in bouwkundig goede staat is, wat de eigendomssituatie van de grond is, de mogelijkheid van eventuele verontreinigingen en of er juridische beperkingen zijn.

Vervolgens bespreken we met u voor welk bedrag u de woning aan zou willen kopen en wordt een openingsvoorstel voorbereid om de onderhandelingen te starten. Als er sprake is een inschrijvingsprocedure en er meerdere 'kapers op de kust' zijn dan wordt de juiste aankoopstrategie bepaald en wordt het 'speelveld' zo goed mogelijk in kaart gebracht om het juiste bod neer te leggen.

Als er overeenstemming is bereikt verzorgen wij de complete administratieve afhandeling voor u. Denk hierbij aan de contacten met de bij het aankoopproces betrokken partijen (taxateur, bouwtechnisch adviseur, hypotheekadviseur, de notaris) en de opleverinspectie voorafgaand aan de overdracht bij de notaris.

 

 

De voordelen van een aankoopmakelaar

  • Kent de huizenprijzen in de omgeving en helpt met het bepalen van een reële marktwaarde.
  • Bij de aankoop van een appartement wordt de VVE beoordeeld.
  • Advisering in het aankoopbesluit op basis van de bouwkundige staat.
  • Kan voor u onderhandelen.
  • Begeleidt alle communicatie tussen de betrokken partijen.
  • Doet de controle van de koopovereenkomst, de inspectie van de woning voor oplevering en de sleuteloverdracht bij de notaris.

Moerman & de Jong aankoop­makelaar in Schiedam, Lansingerland en omgeving

Moerman & de Jong makelaars is actief in de regio Schiedam en Lansingerland. Heeft u zelf een woning op het oog? Schakel ons dan in als aankoopmakelaar. Wij helpen u graag bij het bezichtigen van de woning, de onderhandelingen en de verdere afwikkeling van de aankoop.

Beoordelingen

Aankoop

Onze klanten beoordelen ons met een

9
Voor deze gemiddelden nemen we enkel de 1 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden.

15/08/2022

Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Manfred en Leonieke. Een deskundig en gedreven makelaar die zijn vak verstaat. Wij zullen daarom Moerman & De Jong Makelaars van harte aanbevelen.

Mevrouw Romijn | Cissy van Marxveldtplantsoen 8

funda

aankoop

Geïnteresseerd in gerichte aankoopbemiddeling?

Stuur ons een bericht en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Gratis waardebepaling