Werkgebied Schiedam en Lansingerland

Een 9.3 op funda

Een echt familiebedrijf sinds 1927

taxaties

Taxatie woning regio Schiedam en Lansingerland

Wilt u in Schiedam of Lansingerland uw woning laten taxeren? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen uw taxatie tegen scherpe tarieven. Deze taxatie kunt u o.a. gebruiken voor de aanvraag van een hypotheek, het besluit of u een woning wilt aankopen of verkopen en een verbouwing. Doorgaans is een taxatierapport zes maanden geldig.

Maak een afspraak Lees meer

Waarom een woningtaxatie?

Er zijn veel verschillende redenen om een woningtaxatie te laten uitvoeren. De meest voorkomende redenen zijn het aankopen van een huis, oversluiten van uw hypotheek of het financieren van een verbouwing.

U wilt een hypotheek afsluiten

Als u een huis koopt en daarvoor een hypotheek wilt afsluiten, dan wil de hypotheek­verstrekker weten wat de nieuwe woning waard is. Daarom is een taxatie verplicht als u een hypotheek afsluit. Een uitzondering geldt als u een nieuwbouwwoning koopt. Als koper mag u de taxateur aanwijzen of uw makelaar kan dit voor u doen. Dit moet iemand anders zijn dan de aankoop- of verkoopmakelaar.

Neem contact op Bekijk ons aanbod

Onze werkwijze

1

Aanvraag via www.NWWI.nl

2

Taxateur maakt afspraak

3

Opname van de woning

4

Uitwerken taxatierapport

taxeren woning

Gevalideerde of ongevalideerde taxatie

Een gevalideerde taxatie is goedgekeurd door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en voldoet aan vastgestelde richtlijnen. Een ongevalideerde taxatie kunt u gebruiken om inzicht te krijgen in de woningwaarde voor u deze verkoopt. 

Wat kost een taxatie?

U kunt de kosten van een taxatie niet meefinancieren in een hypotheek, maar de kosten zijn wel fiscaal aftrekbaar. Hierdoor betaalt u minder inkomstenbelasting. Wilt u weten wat een taxatie door Moerman & de Jong Makelaars kost? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn naast makelaars ook erkend taxateurs, werkzaam in de regio Schiedam en Lansingerland.

Maak een afspraak Bekijk aanbod

taxaties contact

Heeft u een taxatie nodig?

Stuur ons een bericht en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Gratis waardebepaling