Werkgebied Schiedam en Lansingerland

Een 9.3 op funda

Een echt familiebedrijf sinds 1927

visual Over ons

Over ons

Moerman & de Jong Makelaars is een echt familiebedrijf dat al sinds 1927 actief is als makelaar in de regio Schiedam en sinds 2016 in de regio Lansingerland.

eveline

Over Moerman & de Jong Makelaars

Moerman & de Jong Makelaars is een echt familiebedrijf dat al sinds 1927 actief is als makelaar in de regio Schiedam en Lansingerland . Wij zijn de vierde generatie makelaars in dit familiebedrijf. Als gecertificeerd makelaar en register­taxateur (NRVT) zijn wij aangesloten bij bracheorganisatie VBO makelaar. Mede hierdoor waarborgen wij de kwaliteit en zijn klanten verzekerd van een betrouwbare en deskundige dienstverlening bij één van de belangrijkste financiële transacties in het leven.

Moerman & de Jong Makelaar is bereikbaar op de telefoonnummers 010 - 4264450 en 06 - 15000779 of per e-mail op info@moerman-dejong.nl.

Neem contact op Bekijk ons aanbod

Dit is het team van Moerman & de Jong Makelaars.

Leonieke de Jong - Moerman
Leonieke de Jong - Moerman

De makelaardij is Leonieke met de paplepel ingegoten: haar overgrootvader startte het kantoor en later namen haar grootvader en vervolgens haar vader het over. Leonieke is dus de vierde generatie...

De makelaardij is Leonieke met de paplepel ingegoten: haar overgrootvader startte het kantoor en later namen haar grootvader en vervolgens haar vader het over. Leonieke is dus de vierde generatie Moerman in het kantoor en is daar trots op. Ze werkt sinds 1997 in de makelaardij. In 2001 nam Leonieke samen met haar echtgenoot Manfred het kantoor over van hun (schoon)vader. Voor die tijd heeft ze veel ervaring opgedaan bij onder andere Voorberg Makelaars in Rotterdam.

Het makelaarsvak heeft Leonieke dus van huis uit meegekregen. Zo lang ze zich kan herinneren ging het thuis over huizen. Niet zo gek dat bouwkunde haar aan het hart ligt. Wat er ook al van kleins af aan in zit, is haar dienstverlenende instelling. Niets mooiers dan mensen ontzorgen en begeleiden bij de verkoop of aankoop van hun woning.

Op kantoor zorgt Leonieke ervoor dat alles op rolletjes loopt. Ze wordt hierin ondersteund door Eveline. Manfred en Leonieke vullen elkaar goed aan: Manfred is vooral buiten actief, terwijl Leonieke vooral taken binnenshuis heeft. Ze vinden het heel bijzonder dat ze samen het familiebedrijf kunnen voortzetten.

In haar vrije tijd geniet Leonieke van haar gezin, koken, wandelen met hond Joep, reizen naar de zon en afspreken met vrienden.
Manfred de Jong
Manfred de Jong

Manfred is sinds 2001 mede-eigenaar van Moerman & De Jong Makelaars. Hij is er trots op dat hij het ijzersterke familiebedrijf samen met zijn vrouw Leonieke voort kan zetten. Als makelaar is...

Manfred is sinds 2001 mede-eigenaar van Moerman & De Jong Makelaars. Hij is er trots op dat hij het ijzersterke familiebedrijf samen met zijn vrouw Leonieke voort kan zetten. Als makelaar is Manfred verantwoordelijk voor de buitendienst. Hij verzorgt waardebepalingen, inverkoopnames, aankoopbegeleiding, bezichtigingen en taxaties. Ook het contact met de verkopers en aankopers valt hieronder. Als gecertificeerd makelaar/ taxateur en met zijn jarenlange ervaring op de woningmarkt heeft Manfred een goede kijk op zaken en is hij bouwkundig sterk.

Bij een makelaar moet je de zekerheid hebben dat je de beste deal sluit, maar de klant moet er ook een goed gevoel bij hebben. Plezierig zakendoen en persoonlijke aandacht zijn voor Manfred net zo belangrijk als betrouwbaarheid en actuele kennis van zijn mooie vak. Hij combineert zaken graag met een flinke dosis humor. Sinds de overname hebben Manfred en Leonieke hun kantoor in Schiedam steviger gepositioneerd en beschikken ze over een groot netwerk van collega-makelaars en financieel adviseurs, wat vaak zijn vruchten afwerpt bij de aan- en verkopen van een huis. In 2016 zijn ze de markt in Lansingerland gaan verkennen, omdat ze daar zelf sinds 2007 wonen. Dankzij het vertrouwen van hun cliënten draait het stel een succesvolle tweede vestiging in het centrum van Berkel en Rodenrijs.

In zijn vrije tijd sport Manfred graag, spreekt hij af met vrienden en geniet van zijn gezin.
Eveline Veenman
Eveline Veenman

De binnendienst is het eerste aanspreekpunt op kantoor en Eveline is blij dat ze daar mag werken. Het klantcontact en veelzijdige werk maken haar blij en dat probeert ze ook op de cliënten over te...

De binnendienst is het eerste aanspreekpunt op kantoor en Eveline is blij dat ze daar mag werken. Het klantcontact en veelzijdige werk maken haar blij en dat probeert ze ook op de cliënten over te brengen. Eveline werkt sinds september 2020 parttime bij Moerman & De Jong Makelaars. Buiten het werk is ze graag met haar gezin, samen met hen woont ze in het oude stadscentrum van Schiedam.
Joep
Joep

Joep verwelkomt alle bezoekers op kantoor en is altijd vrolijk ☺

Joep verwelkomt alle bezoekers op kantoor en is altijd vrolijk ☺

Ons kantoor

[ { "address": "Lange Kerkstraat 80b", "zipCode": "3111 NR", "city": "Schiedam" } ]

Moerman & De Jong Makelaars

Lange Kerkstraat 80b
3111 NR Schiedam

010 - 426 44 50

info@moerman-dejong.nl

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten

Beoordelingen

Verkoop

Onze klanten beoordelen ons met een

9.3
Beoordelingen

Aankoop

Onze klanten beoordelen ons met een

9
Voor deze gemiddelden nemen we enkel de 91 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden.

16/08/2022

Het contact met de makelaar was erg goed. Duidelijke uitleg over de gang van zaken en hielden ons netjes op de hoogte via e-mail of de app met wat er speelde met betrekking tot de bezichtigingen. Ook met de inspectie voor oplevering gaf hij duidelijke uitleg voor de koper. Echt een fijne makelaarskantoor.d.

Mevrouw van der Steen | Graaf Florisstraat 44

funda

over ons contact

Waar kunnen we je mee helpen?

Stuur ons een bericht en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Gratis waardebepaling