Makelaar Berkel en Rodenrijs

Moerman & De Jong Makelaars is een ervaren en professionele makelaar, gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Wat u van ons kunt verwachten? Topservice. Of het nu gaat om het verkopen of aankopen van een woning, wij staan graag voor u klaar. Naast de verkoop van huizen en appartementen kunnen wij ook de taxatie voor uw woning verzorgen. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?  

Een makelaar in Berkel en Rodenrijs gaat met u op zoektocht naar uw droomhuis

De service die wij als makelaardij in Berkel en Rodenrijs aanbieden, zal u verbazen. Wij werken middels een persoonlijke aanpak en doen graag iets extra’s voor u. Binnen diverse prijsklassen, stijlen en woonomgevingen bieden wij woonhuizen en appartementen aan. Zowel de aankoop als de verkoop van huizen in verschillende steden verzorgen wij graag voor u. Gaat u voor sfeer in de binnenstad van Schiedam of voor ruimte in de buitengebieden van Berkel en Rodenrijs? Woont u het liefste in nieuwbouw of in een karakteristiek pand? Wij luisteren middels een persoonlijk kennismakingsgesprek naar wat uw wensen en behoeften zijn. Zo zijn wij dé makelaardij in Berkel en Rodenrijs voor zowel de verkoop als aankoop van uw droomhuis.

Zijn wij de juiste makelaardij voor u in Berkel en Rodenrijs?

Neemt u vrijblijvend contact met ons op. Middels het persoonlijk kennismakingsgesprek leren wij u beter kennen. Een gesprek met dé makelaardij in Berkel en Rodenrijs plant u middels het online contactformulier in te vullen of u bereikt ons op 010 4264450. Wij zitten binnenkort graag met u om tafel om u een passend aanbod aan huizen te bieden of u te begeleiden bij de verkoop van uw huis.

Ook interessant:
Makelaar Schiedam | Taxateur Schiedam | Aankoop huis Schiedam