De verkoop:

Moerman & De Jong makelaars, zorgeloos van “te koop” naar “verkocht”!

Kunnen wij u van dienst zijn bij de verkoop van uw eigen woning?

Bij de verkoop van een woning komt veel kijken. Wat is de woning waard onder de huidige marktomstandigheden en welke vraagprijs kun je hanteren? Ons kantoor heeft meer dan voldoende ervaring en deskundigheid in huis om u daarin goed te adviseren en te begeleiden gedurende het gehele verkoopproces. 

Hoe ziet dat proces er in grote lijnen uit? 

Door ons uit te nodigen voor een waardebepaling zet u de eerste stap. Aan de hand daarvan krijgt u  zicht op de reële verkoopopbrengst van de woning. Daarbij letten we o.a. op locatie/ligging, vierkante meters woonoppervlak en het onderhouds-en afwerkingsniveau van de woning maar ook de huidige schaarste op de woningmarkt is een belangrijke factor.

Verkoopstrategie

Een succesvolle verkoop begint bij een zorgvuldig opgesteld plan van aanpak en heeft dus alles te maken met een goede voorbereiding.

De verkoopstrategie houdt onder meer in dat wij de woning op verschillende manieren gericht onder de aandacht gaan brengen om zoveel mogelijk kandidaten te interesseren voor juist uw woning. 

Dat verzorgen wij middels een zeer aansprekende woningpresentatie op de alom bekende website Funda.nl. Een ervaren en professionele fotograaf maakt een mooie reportage,  er worden plattegronden gemaakt en er wordt een aansprekende verkooptekst opgesteld.

Voorafgaand aan de fotografie kunt u gebruik maken van onze woning-styliste die u adviseert en ondersteunt bij het “presentatie-klaar” maken  van de woning. Tevens promoten wij de woning via de sociale media op Facebook en Instagram. Uiteraard wordt de woning ook gepresenteerd op onze eigen website en in de etalage van ons kantoor aan de Lange Kerkstraat in Schiedam-centrum of de Wilhelminastraat in het centrum van Berkel en Rodenrijs.

Het beste resultaat

Als gevolg van de huidige marktomstandigheden en de over het algemeen vele bezichtigingsaanvragen bij nieuw aanbod, zullen we de bezichtigingen verzorgen middels een geregisseerd “open-huis”. In twee dagdelen per week zullen we bezichtigingen op afspraak achter elkaar inplannen. Op deze wijze leiden wij in korte tijd vele kijkers persoonlijk rond en kunnen wij van iedere belangstellende een goede inschatting maken v.w.b. de woonwensen en de emoties die rondom de nieuw aan te kopen woning meespelen. 

Vanzelfsprekend worden de onderhandelingen en de gunning goed met u overlegd en wordt de administratieve afwikkeling van koopovereenkomst tot en met de overdracht bij de notaris tot in de puntjes voor u verzorgd.

Moerman & De Jong makelaars is een echt familiebedrijf dat al 92 jaar een vertrouwd adres is voor de aan- en verkoop van woningen in de regio Schiedam.  Sinds 2015 zijn wij ook actief op de woningmarkt in Berkel en Rodenrijs. Als 4e generatie draaien wij inmiddels alweer 19 jaar met veel enthousiasme onze makelaardij. Als gecertificeerd makelaar en registertaxateur (NRVT) zijn wij  aangesloten bij bracheorganisatie VBO makelaar. Mede hierdoor waarborgen wij onze kwaliteit en zijn jullie verzekerd van een betrouwbare en deskundige dienstverlening bij één van de belangrijkere financiële transacties in het leven.

Maak nu snel een vrijblijvende afspraak en wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.