De verkoop:

Volledige dienstverlening of basispakket


Bij Moerman & De Jong Makelaars kunt u vanaf 1 oktober 2016 kiezen tussen de volledige dienstverlening en het basispakket. Zoveel mensen, zoveel wensen. De één laat zich graag ontzorgen en vindt het prettig om zich tijdens het gehele traject te laten begeleiden, de ander bespaart liever wat geld en is daarvoor bereid om een aantal zaken zelf te regelen.


Het verkoopproces
Bij de verkoop van een huis komt veel kijken. Hoe weet u bijvoorbeeld wat uw huis onder de huidige marktomstandigheden waard is en welke vraagprijs u kunt hanteren? Ons kantoor heeft de juiste ervaring en deskundigheid om u op een persoonlijke manier te begeleiden bij  verkoopproces. Hoe ziet dat proces er in grote lijnen uit? Door ons uit te nodigen voor een waardebepaling zet u de eerste stap. Aan de hand daarvan krijgt u zicht op de reële opbrengst van uw woning en kunnen we samen met u de vraagprijs bepalen. Daarbij letten we op de staat van onderhoud, de omgeving en op welke termijn u de woning wilt verkopen.
deze kosten vallen binnen de volledige dienstverlening en binnen het basispakket

Om uw woning onder de aandacht te brengen, verzorgen wij een internetpresentatie op de landelijke woningsites (zoals funda.nl en vbo.nl) én natuurlijk op onze eigen, veel bezochte website moerman-dejong.nl. Daarnaast presenteren wij uw woning in de etalage van ons kantoor en plaatsen we een raambiljet en/of V-bord. Ook benaderen wij personen in ons zoekersbestand en brengen wij uw woning bij collega-makelaars onder de aandacht. 
deze kosten vallen binnen de volledige dienstverlening en binnen het basispakket. Kiest u voor het basispakket dan maakt u zelf de verkooptekst

Afspraken voor bezichtigingen maken wij uiteraard in overleg met u. Benieuwd wat de kijkers van uw huis vinden? Wij koppelen de bezichtiging direct na afloop persoonlijk aan u terug! Als het spannende moment aanbreekt dat de bezichtiging tot een serieus bod leidt, dan hoort u dat direct van ons en doen wij in overleg met u een tegenbod. Na overeenstemming over de koopsom en de voorwaarden stellen wij de koopakte op. Beide partijen ondertekenen deze akte, waarna het document naar de notaris wordt gestuurd. De notaris stelt vervolgens de akte van levering op en nodigt u uit deze akte op de datum van de juridische overdracht te tekenen. Vanaf dat moment is de woning eigendom van de koper. Mochten na de eigendomsoverdracht onverhoopt problemen rijzen over de verkochte woning, dan kunt u erop rekenen dat ons kantoor ook dan uw belangen behartigt!
deze kosten vallen binnen de volledige dienstverlening. Kiest u voor het basispakket dan begeleidt u zelf de bezichtigingen en de eindoplevering. Wij maken wel de bezichtigingsafspraken, doen de onderhandelingen en maken de koopovereenkomst voor u.


Mocht u nu besluiten om de verkoop van uw huis te beginnen met het basispakket en later toch liever willen overstappen naar de volledige dienstverlening dan is dat geen enkel probleem. 

Dus of u nu wilt besparen op de kosten bij verkoop of dat u Moerman & De Jong Makelaars alles laat regelen, voor iedereen is er een passend pakket.


Maak nu snel een vrijblijvende afspraak en wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

 

De kosten van het basispakket:                     vanaf € 1.295,- incl. btw
De kosten van volledige dienstverlening:      graag doen wij u een concurrerend maatwerk voorstel