Beschrijving

Deze 4 kamer tussenwoning is gelegen in de Schiedamse woonwijk “De Gorzen”. Een gezellige en levendige volksbuurt met een dorpsachtig karakter met veelal woningen uit begin van de twintigste eeuw.

De woning beschikt over een ruime woon-/eetkamer met  halfopen keuken, een moderne badkamer en 3 slaapkamers.

Voor de dagelijkse boodschappen en buurtwinkeltjes ligt winkelstraat “De Groenelaan” om de hoek. De wijk is kindvriendelijk en heeft diverse basisscholen en kinderdagopvang op korte afstand.

Indeling

Begane grond: 
Entree, hal met toegang tot de woonkamer voorzien van een haard en open trap naar de eerste verdieping.
Keuken met eenvoudig maar goed onderhouden keukenblok voorzien van een oven en een 5 pits gaskookplaat. Via de keuken is er toegang naar de achtergelegen, recent vernieuwde, badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Via de schuifpui aan de achterzijde van de woning komt u in de kleine tuin gelegen op het noordwesten voorzien van een berging.

Eerste verdieping

Via de open trap in de woonkamer bereikt u de overloop met opstelling CV ketel en toegang tot vliering. Drie slaapkamers waarvan één met een vaste kast.

Bijzonderheden

- Eigen grond
- Goed onderhouden woning
- Berging aan de voorzijde en berging aan de achterzijde van de woning
- Zonnepanelen
- Recent vernieuwde badkamer 
- Bij deze woning (ouder dan 30 jaar) is de ouderdomsclausule van toepassing.
- Bij deze woning (gebouwd voor 1993) is de asbestclausule van toepassing.
- Oplevering: per direct 

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Moerman & De Jong Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken