Beschrijving

Ruime, 4-kamer dubbele bovenwoning gelegen op de 1e en 2e verdieping met eigen opgang. De woning heeft een voorkamer, een achterkamer en een half open keuken op de 1e verdieping en een badkamer, 2 balkons en 2 slaapkamers op de 2e verdieping. 

De ligging op de grens tussen Rotterdam en Schiedam is ideaal t.o.v. winkels, uitvalswegen en openbaar vervoer (treinstation Schiedam op loopafstand).

Indeling

Eigen entree met trapopgang naar de 1e verdieping.

Eerste verdieping

Overloop met toilet en trapopgang naar de 2e verdieping. Toegang tot de voorkamer en achterkamer. De achterkamer heeft een vaste kast en is extra ruim doordat het balkon bij deze kamer is getrokken. De half open keuken is voorzien van een eenvoudige keukeninrichting met onder en bovenkastjes, 4 pits gascomfort, wasemkap en spoelbak.

Tweede verdieping

Overloop met opstelplaats van de CV combiketel, wasmachineaansluiting en toegang tot balkon aan de achterzijde gelegen op het zuiden. Twee slaapkamers waarvan de achterslaapkamer is voorzien van een vaste kast. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche, wastafel en handdoekradiator. Vanuit de badkamer is er toegang tot het zeembalkon aan de voorzijde van de woning.

Bijzonderheden

- Geheel voorzien van een laminaatvloer;
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
- Verwarming en warm water door middel van CV combiketel;
- VvE is in oprichting:
- Oplevering: in overleg/per direct.
- Bij deze woning (ouder dan 30 jaar) is de ouderdomsclausule van toepassing.
- Bij deze woning (gebouwd voor 1993) is de asbestclausule van toepassing.
- Er zal een niet zelfbewoningsclausule worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Moerman & De Jong Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken