Omschrijving

Heerlijk wonen in een goed onderhouden 3 kamer appartement nabij het centrum van Schiedam maar ook nabij uitvalswegen en openbaar vervoer waardoor steden als Rotterdam, Delft en Den Haag makkelijk en snel bereikbaar zijn.
 
Alle denkbare voorzieningen liggen binnen handbereik waaronder winkels, bioscoop, horeca, theater, scholen, etc..

Indeling

Indeling: afgesloten hal/entree met brievenbussen, bellentableau en lift.
 
Appartement:  entree, ruime hal welke toegang biedt tot alle vertrekken en voorzien is van twee vaste kasten waarin zich de meterkast, C.V. ketel en wasmachineaansluiting bevinden. De woonkamer is erg licht door de hoekligging en de grote raampartij en heeft toegang tot het balkon. De open keuken is voorzien van een moderne keukeninrichting met inbouwappartuur. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een dubbele wastafel en een douche. Er is een separaat toilet. De twee ruime slaapkamers hebben beide een praktische vaste kast.

Bijzonderheden

-Eigen berging op de begane grond
-C.V. ketel Remeha Tzerra uit 2015;
-alle ruimtes voorzien van een strak spanplafond;
-Actieve VVE, maandelijkse bijdrage € 127,30;

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Moerman & De Jong Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Heeft u een eigen woning en is deze nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs, bel voor een vrijblijvend verkoopgesprek!

Kenmerken