Beschrijving

Fantastisch gelegen herenhuis “ type Havenvilla” met maar liefst 176 m2 woonoppervlak, een (vergrote)garage, een eigen parkeerplaats en natuurlijk als absolute topper een groot aan de Nieuwe Haven met aanlegsteiger aan open vaarwater! 

De woning ligt in een rustig hofje langs “de Plantage”, het oudste stadspark van Nederland. Het (historische) stadscentrum van Schiedam met onder andere winkels, restaurantjes en het theater ligt op 5 minuten loopafstand. 
Met het openbaar vervoer of met de auto zijn steden als Rotterdam, Delft en Den Haag goed en snel bereikbaar.

Indeling

Begane grond:
Via de zeer ruime voortuin met garage, welke gelegen is op het noordoosten, dus heerlijk om 's-ochtends in te ontbijten als het zonnetje schijnt, komt u bij de entree van de woning.

Bij binnenkomst kom je in de hal met meterkast en toilet. Door naar de royale woonkeuken met aan de voorzijde een aangebouwde serre met dakkoepel en openslaande deuren naar de tuin.

De modulaire keuken is geheel ontworpen door de eigenaar en voorzien van diverse apparatuur.  Aan de achterzijde grens grenst een living met fraaie vide aan het terras aan het water. Het terras op het zuidwesten biedt vrij zicht op de Nieuwe Haven en heeft een fraaie doorkijk naar de Wester Haven.
Ter plaatse van de vide is er de stalen design trap met houten treden naar de 1e verdieping.  De gehele begane grond is voorzien van een Portugees marmeren vloer (gezoet) met vloerverwarming.

1e verdieping:
Zeer royale living met prachtig zicht op het water. Deze woonlaag is v.v. een eiken parketvloer (visgraat) en praktische pantry .

2e verdieping:
Overloop met toegang tot twee ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft maatwerk inbouwkasten en zicht op het water De badkamer is geheel voorzien van marmeren vloer- en wandtegels, heeft een dubbele wastafel, douche, toilet wasmachineaansluiting en vloerverwarming. Er is leidingwerk voorbereidt om een ligbad te plaatsen. Deze woonlaag is v.v. een parketvloer. 

3e verdieping:
Overloop met toegang tot een studio met marmeren badkamer met douche en wastafel en toegang tot het dakterras. Installatieruimte met opstelling van de CV en MV en praktisch maatwerk wasmeubel met wasmachine- en drogeraansluiting. Deze woonlaag is v.v. een parketvloer.

Parkeerplaats
Totaal 3 parkeerplaatsen resp. op mandelig binnenterrein, op eigen erf en in de garage. De garage is als meerwerkoptie vergroot, v.v. krachtstroom, schrobput, geïsoleerd en v.v. houten (dubbele)deuren.

Bijzonderheden

Overige informatie:
-bouwjaar 2002
-Volledig geïsoleerd
-volledig v.v. hardhouten kozijnen met isolatieglas
-Gelegen op erfpachtgrond. De erfpacht is afgekocht tot 13 december 2050
-Verwarming en warmwater middels CV uit 2013 (Remeha)
-Buitenschilderwerk 2020
-Elektrische zonwering
-veel meerwerkopties uitgevoerd tijdens de nieuwbouw

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Moerman & De Jong Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken