Beschrijving

Een heerlijk ruim en licht 3-kamer appartement, voorzien van twee slaapkamers, een zeer ruime keuken, balkon en een zolderverdieping welke afgewerkt kan worden als een extra slaapverdieping.

Het appartement ligt in een groene omgeving op loopafstand van diverse winkels, basisscholen en openbaar vervoer en op korte afstand van natuur- & recreatiegebied Midden Delfland.  Voor de deur is een kinderspeelplaatsje gelegen.

Nabij de uitvalswegen A4, A20 en A13. Openbaar vervoer is er in de vorm van bus en tram.

Indeling

Centrale, afgesloten entree met intercominstallatie en toegang tot bergingen, trappenhuis en brievenbussen.

Appartement: 
Entree, hal met meterkast en toegang tot de woonkamer en keuken. 

De keuken heeft een moderne keukeninrichting en is voorzien van inbouwapparatuur en voldoende werk- en bergruimte. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken. 

De lichte woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de woonkamer komt u in een hal welke toegang biedt tot 2 ruime slaapkamers en de badkamer.
De badkamer is voorzien van een douche en een wastafelmeubel. Er is een separaat toilet. De slaapkamer aan de voorzijde heeft toegang tot een royaal balkon gelegen op de zuidwesten. 

In de hal is een luik met Vlizotrap naar de ruime zolder met opstelplaats van de CV ketel, wasmachine aansluiting, bergruimte en vluchtluik naar portiek.
De zolder is vrij eenvoudig te transformeren in een slaapverdieping.

Bijzonderheden

- Actieve VVE. Bijdrage servicekosten €133.16 per maand 
- Woonoppervlak 125 m2 dit is incl. de overige inpandige ruimte op de zolderverdieping.
- Voldoende parkeergelegenheid in de directie omgeving. 
- Berging in de onderbouw.
- Erfpachtcanon is afgekocht tot 01 januari 2049
- Bij deze woning (ouder dan 30 jaar) is de ouderdomsclausule van toepassing.
- Bij deze woning (gebouwd voor 1993) is de asbestclausule van toepassing.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Moerman & De Jong Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken