Beschrijving

Leuk 3-kamer appartement met balkon en berging op de begane grond.

Het appartement is gelegen in de Schiedamse woonwijk “De Gorzen”. Een gezellige en levendige volksbuurt met een dorpsachtig karakter met veelal woningen uit begin van de twintigste eeuw.  Voor de dagelijkse boodschappen en buurtwinkeltjes ligt winkelstraat “De Groenelaan” om de hoek. De wijk is kindvriendelijk en heeft diverse basisscholen en kinderdagopvang op korte afstand.

Ook de Maasboulevard bevindt zich in “De Gorzen”. Uitzicht over de Maas en op de skyline van Rotterdam en vele Schiedammers die aan het water vertoeven in de zomermaanden. Fietsen, zonnebaden, wandelen en skaten. Aan het begin van de zomer vindt hier jaarlijks 
’t Maasboulevardfeest plaats.

Indeling

Centrale afgesloten entree met intercom, briefkasten, bergingen en  trappenhuis.

Eerste verdieping

Entree, centrale gang met toegang tot alle vertrekken. 
Toilet met fonteintje, meterkast met moderne groepenkast en slimme meter.
Lichte en ruime woonkamer met laminaatvloer en open keuken met toegang tot het balkon vanwaar je een leuk zicht hebt op de Heilige hartkerk.
Moderne keuken is modern en voorzien van een oven, koelkast, 4 pits gascomfort, vaatwasser en afzuigkap. In de keuken is voldoende ruimte voor een eetkamer tafel.  
Er zijn twee slaapkamers, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Er is een berging met opstelplaats van de CV ketel en mechanische ventilatie.

Bijzonderheden

-	Gelegen in verzorgd en goed onderhouden complex
-	Actieve VvE, bijdrage € 92,63 p/mnd.
-	Winkels op korte loopafstand
-	Centraal gelegen t.o.v. uitvalswegen en OV
-	Vrij parkeren

Overige informatie:
-	Gebruiksoppervlak wonen 66 m2
-	Gebouw gebonden buitenruimte 5 m2
-	Externe bergruimte 9 m2
-	Inhoud 203 m3
-	Hardhouten kozijnen met dubbel glas
-	CV ketel
-	Eigen grond
-	Bouwjaar 1992

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Moerman & De Jong Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken