Beschrijving

Royaal dubbel bovenhuis gelegen in levendige en kindvriendelijke woonwijk. Het appartement kenmerkt zich door 3 kamers, de vele lichtinval en de 3 balkons, waardoor er op ieder moment van de dag een plekje in de zon te vinden is. 

Alle denkbare voorzieningen liggen binnen handbereik waaronder scholen, de bioscoop, winkels, horeca en openbaar vervoer. Door de centrale ligging zijn steden als Rotterdam, Delft en Den Haag makkelijk en snel bereikbaar.

Indeling

Begane grond: 
Eigen trapopgang naar de eerste verdieping. 

Eerste verdieping: 
Overloop met toilet, trapopgang naar de 2e verdieping en toegang tot de woonkamer. 
Royale, lichte woonkamer met laminaatvloer en glas in lood. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning, heeft een eenvoudige, in hoek opgestelde keukeninrichting met inbouwapparatuur (oven, inductiekookplaat, koel-/vriescombinatie) en een deur naar het balkon op het noordwesten.

Tweede verdieping: 
Overloop met toegang tot alle vertrekken waaronder twee slaapkamers en een badkamer. 
De badkamer is voorzien van een douche en wastafel.  
De slaapkamer aan de voorzijde is ruim en heeft toegang tot het balkon op het zuidoosten. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft toegang tot het balkon op het noordwesten. Via dit balkon is een bergruimte bereikbaar met opstelling van de CV ketel en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden

- De keukenapparatuur is 2 jaar oud
- Meterkast met moderne groepenkast (2019)
- VVE bijdrage € 105 per maand
- De gehele woning is voorzien van dubbel glas met uitzondering de woonkamer aan de achterzijde.
- Eigen grond
- Bij deze woning (ouder dan 30 jaar) is de ouderdomsclausule van toepassing.
- Bij deze woning (gebouwd voor 1993) is de asbestclausule van toepassing.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Moerman & De Jong Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken