Beschrijving

Ruim en licht 4 kamerappartement gelegen op de 1e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex met lift in de geliefde woonwijk De Velden.
De woning heeft een woonkamer, 3 slaapkamers, een open keuken, een badkamer en twee balkons. 

Zeer centrale ligging ten opzichte van winkels, openbaar vervoer, basisscholen en kinderopvangcentra. In de directe omgeving vindt u recreatiegebied Midden Delfland en het Beatrixpark.

Indeling

Via de centrale afgesloten entree, welke is voorzien van een bellentableau en brievenbussen, kunt u zowel via de lift als de trap het appartement op de eerste verdieping bereiken.

Eerste verdieping

Entree, gang met toegang tot de woonkamer, twee slaapkamers, de badkamer voorzien van douchecabine en wastafel, het toilet en de CV ruimte met wasmachineaansluiting.      

De woonkamer is licht door de hoekligging met veel ramen, is voorzien van een open keuken en biedt toegang tot een ruim balkon. De open keuken heeft een in U opgestelde eenvoudige keukeninrichting. Via de woonkamer bereikt u de derde slaapkamer met toegang tot een klein balkon.

Bijzonderheden

- Gelegen op erfpachtgrond, het recht eindigt op 31 maart 2092, de erfpachtcanon is afgekocht tot 1 april 2043. Binnen de gemeente Schiedam bestaat de mogelijkheid om de erfpacht om te zetten naar eigen grond.
- Het appartementencomplex beschikt over een lift.
- Actieve Vereniging van Eigenaren, de bijdrage is € 128,- per maand.
- Eigen berging gelegen in de onderbouw.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Moerman & De Jong Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken