Omschrijving

STARTERS OPGELET:
Deze goed onderhouden 3 kamer woning is gelegen in de Schiedamse woonwijk “De Gorzen”. Een gezellige en levendige volksbuurt met een dorpsachtig karakter met veelal woningen uit begin van de twintigste eeuw. 
De woning beschikt over een ruime sfeervolle woon-/eetkamer met open keuken, een ruime badkamer en 2 slaapkamers. 

Voor de dagelijkse boodschappen en buurtwinkeltjes ligt winkelstraat “De Groenelaan” om de hoek. De wijk is kindvriendelijk en heeft diverse basisscholen en kinderdagopvang op korte afstand.

Ook de Maasboulevard bevindt zich in “De Gorzen”. Met uitzicht over de Maas en op de skyline van Rotterdam vertoeven vele Schiedammers in de zomermaanden aan het water. Je kunt hier dan heerlijk fietsen, zonnebaden, wandelen en skaten.

Al met al een heerlijk huis in een fijne buurt waar u met veel plezier zult wonen!

Indeling

Begane grond: 
Entree, hal met toegang tot de verrassend ruime woon-/eetkamer met  vloerverwarming en moderne open keuken voorzien van alle hedendaagse apparatuur. 
Hal met toegang tot toilet met fonteintje, berging voorzien van wasmachineaansluiting en achterom.

Via de open trap in de woonkamer bereikt u de overloop met berging en vaste kast, De overloop biedt toegang aan de 2 slaapkamers, beide met ruime schuifkast, de badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel, toilet en designradiator. Deze verdieping is geheel voorzien van airconditioning.

Bijzonderheden

Heeft u een eigen woning en is deze nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs, bel voor een vrijblijvend verkoopgesprek! 

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Moerman & De Jong Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken