Omschrijving

Bijzonder en uniek object met een monumentale status in hartje Schiedam.

Deze benedenwoning is gelegen in een gezellige winkelstraat welke fungeert als een belangrijke verbinding tussen de  Nieuwe Passage/ Hoogstraat en de ABC winkelcombinatie (Albert Heijn/Blokker/C&A). 

Het pand is een voormalige bakkerij (1892) maar heeft in de loop der jaren ook diverse gemeentelijke instanties gehuisvest. Na de laatste grondige renovatie in 2011 is een zeer karakteristiek woon-/winkelpandje gerealiseerd dat thans geheel als woning in gebruik is bij de huidige eigenaar.

Hoge plafonds en ramen alsmede fraaie detailleringen van weleer en een gezellige stadstuin maken dit een uniek object!

Indeling

Bij binnenkomst sta je direct in de sfeervolle woonkamer met een maar liefst 4 meter hoog plafond. Er is veel licht door de hoge ramen en een super leuk uitzicht op de gezellige en levendige winkelstraat. Via de nog originele trap kom je in de op-kamer met leuk zicht op de achtertuin en het stadspark. Via een klein trapje kom je in het souterrain dat thans dient als slaapkamer. Het balkenplafond en de ramen op maaiveldniveau geven het een zeer knusse sfeer. De keuken is voorzien van een compact keukenblok met losse keukenapparatuur. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Vanuit de keuken is er toegang tot de ommuurde en aangelegde achtertuin met een uitpad naar het stadspark. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig.

Al met al een zeer bijzonder object op en toplocatie!!

Bijzonderheden

*erfpacht afgekocht tot 28-6-2061
*gemeentelijk monument
*VVE bijdrage € 62,87 per maand
*totaal gebruiksoppervlak 64 m2 waarvan woonoppervlak 47m2 en inpandige ruimte 17m2

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Moerman & De Jong Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Heeft u een eigen woning en is deze nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs, bel voor een vrijblijvend verkoopgesprek!

Kenmerken