Huis verkopen Schiedam

Een huis verkopen in Schiedam, Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek, laat u over aan Moerman & De Jong Makelaars. Middels een basispakket is de verkoop van uw huis eenvoudiger dan u denkt. Met dit pakket wordt uw woning écht onder de aandacht gebracht.

Laat uw huis verkopen in Schiedam, Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek door een professionele makelaar

Met een concurrerend maatwerk voorstel springt uw woning tussen alle anderen uit. Zodra de waardebepaling gedaan is en de verkoopprijs is vastgesteld, komt uw woning ‘’in the picture’’. Middels een verzorgde internetpresentatie op landelijke woning sites zoals VBO en Funda wordt uw woning online gepresenteerd. Daarnaast voorzien wij onze etalage van een presentatie. Dit bij elkaar zorgt voor de nodige aandacht die nodig is voor het verkopen van uw huis in Schiedam, Berkel en Rodenrijs of Bergschenhoek.

Er zijn geïnteresseerden! Hoe nu verder?

Via woningsites of via de etalage zijn potentiële kopers geïnteresseerd geraakt uw woning. Dat klinkt geweldig, nietwaar? De bezichtiging nemen wij ook voor u uit handen. Wij plannen, in overleg met u, de afspraken voor de bezichtigingen. Na een bezichtiging geven wij u direct feedback. Zijn er serieuze biedingen die het verkopen van uw huis in Schiedam of Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, het overwegen waard maken? U kiest ervoor om met onze hulp een officieel tegenbod te doen of akkoord te gaan met het bod. Indien u akkoord gaat stellen wij de koopakte op die door beide partijen getekend wordt.

Stel de nodige vragen via het online contactformulier of telefonisch

U overweegt om de diensten van Moerman & De Jong Makelaars in te schakelen bij de verkoop van uw woonhuis of appartement. Wij begrijpen dat u hier meer informatie over wilt ontvangen. Wij zien u graag verschijnen op ons kantoor voor een persoonlijk kennismakingsgesprek of maak telefonisch een afspraak door te bellen naar het nummer: 010 4264450.

Ook interessant:
Koophuis Schiedam | Makelaar Bergschenhoek | Makelaar Berkel en Rodenrijs