Appartement verkopen Schiedam

Uw appartement verkopen in de regio van Schiedam, Bergschenhoek of Berkel en Rodenrijs gaat eenvoudig zodra u de hulp inschakelt van de makelaar. Bij de verkoop komt namelijk veel kijken. Schakel Moerman & De Jong Makelaars in. Een ervaren en professionele partij die u alle zorgen uit handen neemt en adviseert waar nodig. 

Wat komt er allemaal kijken wanneer u uw appartement gaat verkopen in Schiedam, Berkel en Rodenrijs of Bergschenhoek?

Zodra u uw appartement in de verkoop zet, is een spoedig traject tot de daadwerkelijke verkoop wel zo prettig. Maar hoe weet u wat uw huis waard is en welke vraagprijs u kunt hanteren? Hiervoor laat u een waardebepaling uitvoeren door Moerman & De Jong Makelaars. Aan de hand van de waardebepaling heeft u een goed beeld van de huidige waarde en wat uw bestedingsruimte is voor uw nieuwe woning. Een volgende stap is uw appartement promoten door middel van een presentatie op internet (Funda, VBO en Moerman-dejong.nl) en een  raambiljet of V-bord op het desbetreffende pand. Om uw appartement extra onder de aandacht te brengen, voorzien wij onze etalage van een etalagepresentatie.

Het proces van de bezichtigingen en de verkoop

Tijdens de bezichtigingen wordt het verkopen van uw appartement in Schiedam, Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek spannend. Zijn er potentiële kopers? Uiteraard maken wij in overleg met u de afspraken voor de bezichtigingen. Na afloop van zo’n bezichtiging krijgt u rechtstreeks feedback hoe het is gegaan. Bij een officieel bod heeft u de keuze om met onze hulp een tegenbod te doen of u kunt het bod accepteren. Daarna stellen wij de koopakte op die door beide partijen getekend wordt. Zo gaat een appartement verkopen in Schiedam, Berkel en Rodenrijs of in Bergschenhoek sneller dan u denkt!

Laat uw woning verkopen door een betrouwbaar makelaarskantoor

Een betrouwbaar makelaarskantoor. Dat kunt u verwachten van de diensten van Moerman & De Jong Makelaars. Maar begrijpelijk is het dat u eerst meer informatie op wenst te vragen. Plan een persoonlijk kennismakingsgesprek met ons in via het online formulier of bereik ons telefonisch via het nummer 010 4264450.

Ook interessant:
Huis verkopen Schiedam | Koophuis Schiedam | Makelaar Bergschenhoek